Skip to main content

Blogs

Mis je de tijd om regelmatig blogs te schrijven? Ik neem de klus graag voor je uit handen. Op basis van de zoekwoorden waarop jij wilt scoren schrijf ik prikkelende blogs voor je website—natuurlijk SEO-proof.

Heb je nog geen zoekwoordonderzoek uitgevoerd? Ook dat kan ik voor je regelen, zodat we zeker weten dat je blogs straks ook gevonden én gelezen gaan worden.

Hoe meer blogs je door mij laat schrijven, hoe lager je investering relatief wordt. Me verdiepen in jouw bedrijf, doelgroep en gewenste boodschap hoef ik tenslotte maar één keer te doen.

Heb je moeite met het bedenken van inspirerende onderwerpen? In overleg kunnen we samen een brainstormsessie houden voordat ik aan de slag ga.

Losse blog €275

3 blogs — €585

5 blogs — €895

Maandelijks abonnement — Op aanvraag

  • ± 600 woorden per blog
  • Incl. feedbackronde

De genoemde prijzen zijn excl. btw en bedoeld als richtlijnen. Uiteindelijk is elk project maatwerk en hangt jouw investering af van o.a. de lengte en complexiteit van de blog, het onderwerp en de hoeveelheid voorbereiding/onderzoek die nodig is van mijn kant. Wil je een vrijblijvend voorstel op maat? Neem contact op!

Logo Bright Heights

Over

Bright Heights

Noordzijde 80

4225 PK Noordeloos

KVK: 81635257

Let's meet

Eva van der Schans

T: +31(0)6 52541318

E: eva@brightheights.nl