Skip to main content

Over Bright Heights

Ik ben Eva

Schrijven, lezen, knutselen … Als kind vulde ik er een heleboel dagen mee. Ik tikte verhalen waarin mijn oma, nichtje of vriendinnetjes de hoofdrol speelden en droomde ervan om schrijver te worden. Toch koos ik een aantal jaar later een ander pad, want er was nog iets dat mijn aandacht trok: mensen.

Hoe anderen denken en hoe zij de wereld zien vond ik iets fascinerends. We leven allemaal op dezelfde planeet, maar we ervaren het leven allemaal anders. Vooral lezen over de belevenissen van mensen in andere landen en culturen vond ik magisch – een inkijkje in een leven dat zo verschilde van het mijne.

Nieuwe website laten maken
Over Bright Heights, Eva van der Schans
Eva van der Schans, het gezicht achter Bright Heights

Vertalen & verbinden

Die nieuwsgierigheid bracht me bij een bachelor Culturele Antropologie. Je losmaken van je eigen vooroordelen en door de ogen van een ander naar de wereld kijken, om zo zijn ervaringen en opvattingen te kunnen begrijpen – dat was waar het bij die studie om draaide.

Dat idee maakte iets in me los. Ik vond het een mooie gedachte dat je op die manier een "vertaler" kunt zijn en het onderlinge begrip tussen mensen met verschillende achtergronden kunt vergroten. Hier ontdekte ik dat het creëren van verbinding tussen mensen me een heel goed gevoel gaf.

Terug naar de basis

Een master Internationale Betrekkingen volgde, maar eenmaal afgestudeerd wist ik niet goed wat ik wilde. Ik keerde terug naar de basis en herontdekte mijn liefde voor schrijven. Tot mijn verrassing vond ik daarnaast in webdesign een creatieve uitlaatklep.

Ik besefte dat ik ook op deze manier verbinding kon creëren: door middel van creativiteit, woorden en beelden. Dat ik mijn interesse in hoe anderen de wereld zien óók kon inzetten om te ontdekken wat ondernemers drijft — en die essentie te vertalen naar een resultaat dat hun visie weerspiegelt én gehoor vindt bij hun klanten. Zo’n pad had ik nooit eerder overwogen, maar het klopte gevoelsmatig direct. Ik wist: hierin wil ik verder.

Bright Heights

Die weg leidde naar het ontstaan van Bright Heights. De naam Bright Heights betekent voor mij een heldere kijk, frisse lichtheid, nieuwe inzichten, een hoger niveau – elementen die ik hoop te kunnen toevoegen aan jouw tekst of website, en daarmee aan het contact tussen jou en je klant.

Samen vertalen we jouw visie vertalen naar een heldere, aantrekkelijke en authentieke boodschap. Met pakkende teksten en sprankelend webdesign zorgen we ervoor dat de juiste klanten jou weten te vinden.

Klaar om jouw visie te laten stralen?

Ontdek hoe wij kunnen samenwerken
Bright Heights, Eva van der Schans
Inverted favicon Bright Heights

Laten we beginnen

Logo Bright Heights

Over

Bright Heights

Noordzijde 80

4225 PK Noordeloos

KVK: 81635257

Let's meet

Eva van der Schans

T: +31(0)6 52541318

E: eva@brightheights.nl